• info@trajectvol.nl
  • (073) 644 79 57

Vacature Officemanager / administratief medewerker

Trajectvol
Trajectvol is gespecialiseerd in het geven van richting aan mensen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis, AD(H)D (aandachtstekortstoornis), psychische beperkingen, psychosociale beperkingen en lichamelijke beperkingen. De backoffice van de Trajectvol houdt zich bezig met zaken op het gebied van administratie, facturatie, informatie, ondersteuning bij deskundigheidsbevordering en kwaliteitszorg. Het backoffice bestaat uit een klein team en mag gerust het hart van Trajectvol genoemd worden. Voor uitbreiding van dit team zijn we op zoek naar;

Een duizendpoot

voor een combinatie-functie Officemanager / administratief medewerker. ( 28 – 32 uur)

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega die van veel markten thuis is en affiniteit heeft met onze doelgroep en als administratief medewerker invulling kan geven aan de cliënt- en ledenadministratie. Daarnaast kun je ook ondersteuning geven in de uitvoering van ons kwaliteit-management(systeem).

Trajectvol is gevestigd in Berlicum en bestaat uit een team van taak-specifieke medewerkers die naast “eigen” specialisme ook alle voorkomende andere werkzaamheden aanpakken.

Wat houdt de functie in?
Als Office Manager ben je het stralende middelpunt van het kantoor. Bij Trajectvol werk je in een klein team. Daarnaast lopen regelmatig collega’s van de ambulante zorg binnen en gedurende de dag heb je contact met medewerkers met een beperking. Zij zijn werkzaam bij Smaakvol eten & drinken aan de andere kant van de straat. Op kantoor voeren zij zelfstandig (huishoudelijke) werkzaamheden uit.

Jouw taken bestaan onder andere uit:
– Beantwoorden van de telefoon en het vriendelijke ontvangen van bezoekers.
– Ondersteuning management bij administratieve werkzaamheden.
– Verwerken van urenregistratie en betalingen
– Aanspreekpunt voor (ambulante) begeleiders

Je hebt geen 9-5 mentaliteit en ondanks dat er sprake is van een duidelijk functieprofiel pak je ook andere klussen aan. Denk hierbij aan het onderhouden, bijhouden en inrichten van web- en intranetsites, advies aan leden t.a.v. wet-regelgeving, klachten, incidenten tot bijvoorbeeld een boodschap doen.

Jouw profiel
Je hebt een (zorg) relevante HBO opleiding afgerond en affiniteit met (kwaliteit)zorg, administratie en dienstverlening?

Je bent een flexibele duizendpoot met een meer dan gemiddelde interesse op het gebied van kwaliteit, onderzoek, analyse, verslaglegging en advies.

Uitvoering geven aan leden-/ cliëntadministratie is voor jou een interessante en afwisselende uitdaging en je hebt ervaring met administratieve processen.

Ben je stressbestendig, communicatief- en administratiefvaardig en meer van “de handen uit de mouwen”  steken, ook op andere gebieden, dan is deze functie iets voor jou en zien we je sollicitatie met C.V. en motivatie graag in onze inbox verschijnen.

Ons aanbod
– Een combinatie- functie met de mogelijkheid door te groeien.
– Een functie die blijft ontwikkelen op inhoud en inzet.
– Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband.
– Een flexibel klein team.
– Arbeidsvoorwaarden conform CAO- Social Work.


Jouw reactie
Ben jij de administratieve duizendpoot die wij zoeken? Stuur dan uiterlijk 20 maart 2024 je motivatie en CV naar Bert Sterkenburg (bsterkenburg@trajectvol.nl).
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen op telefoonnummer:
073-644 7957.
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.trajectvol.nl

Acquisitie naar aanleiding van dit schrijven wordt niet op prijs gesteld.